Prima comandă pe Joom

După experiența trecută, despre care nu aș vrea să reamintesc decât la momentul potrivit, am hotărât să mai îmi încerc încă odată ”norocul”, de data acesta plasând comenzi pe joom.com.

La început aplicația mobilă este mai ușor de utilizat decât site-ul în sine, fiind mai bine structurată.

Transportul la oricare dintre produse este GRATUIT, indiferent de preț, locație, etc. Cu toate acestea nu ai opțiunea de a alege transportatorul, chiar dacă era taxat, și acesta este un lucru nașpa.

Până acum am plasat 9 comenzi, în perioade diferite, și trebuiau să ajungă 4 colete. Din păcate au ajuns doar 3, dar cu mirare au ajuns și avize!

Majoritatea coletelor vin cu recomandare, ceea ce este un mare plus, chiar dacă nu le pot urmări în România.

Returnarea banilor este relativ rapidă și ușoară, spre deosebire de Wish, unde ”te cam rugai” să îi primești. Aici chiar ei te întreabă dacă a ajuns, și au un suport sub formă de chat simplu și intuitiv, și rapid.

Produsele sunt destul de bune (cele pe care le-am comandat), dar atenție mare la descriere!

Recomand joom.com și aplicația în sine, însă mare grijă la tot felul de vânzători suspecți. Urmăriți review-urile magazinelor / produselor cu atenție!

Fondarea proiectului ”Engleza Tuturor” m-a făcut să cunosc noi tipuri de oameni, cât și lumea în adevăratul sens al cuvântului. Ocazional îmi place să scriu utilizatorilor o experiență de a mea, sau să o povestesc video pe YouTube. Fac doar ce îmi place!
Articole create 5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus