Prima comandă pe Wish

          Am comandat după mult timp produse de pe Wish. Am zis că atâtea reclame reprezintă o firmă serioasă. Din păcate am rămas cu un gust amar după această experiență!

          Wish reprezintă un magazin online, mai bine zis o platformă online, unde magazinele își scot produsele la concurență, la prețuri cât mai mici. Cu toate acestea, Wish are întreaga răspundere pentru produsele ce ajung, dacă ajung.

          Am plasat comanda pe 19 decembrie (e clar că nu eram bun de nimic la momentul acela), și am dat comandă de un ceas electronic, 2 lavaliere și un rucsac. 

          În tot acest timp am urmărit comanda prin intermediul site-ului lor, dar cu toate acestea am rămas profund dezamăgit. Comanda ta este urmărită doar până la plecarea din China, de la momentul ajungerii coletului în România ș.a.m.d nu mai este pe răspunderea lor. Ar trebui ca Poșta Română să se ocupe de acest lucru.

           Și aici intervine principalul factor, Poșta Română. Produsele ajung la vama din București, unde organizarea este foarte proastă. Lipsa personalului, și a unui sistem bine pus la punct este observabilă. Până în acest moment, am primit doar rucsacul, care a fost monitorizat în sistemul electronic (era 10$ și avea 0.50 kg), dar nu am primit niciun aviz sau SMS, am intrat doar pe site și am văzut. Coletele sub 10$ nu mai sunt urmărite, deci se pot pierde foarte ușor. 

           Pe lângă dezastrul din vamă, serviciul clienți este la fel de dezamăgitor, se contrazice cu poșta ta din cartier! De confuzii nici nu mai zic, te pun pe drumuri de la un oficiu la altul!

           Bineinteles că Wish nu este vinovat pentru acest lucru, de aceea este un lucru bun că returnează banii pentru produsele care nu au ajuns la timp, și nu anulează comanda!

          Deja am primit o parte din bani! 

          Dacă voi mai primi un produs vă voi anunța. Voi scrie în curând cum se procedează cu platforma Wish, și noile proiecte!

Fondarea proiectului ”Engleza Tuturor” m-a făcut să cunosc noi tipuri de oameni, cât și lumea în adevăratul sens al cuvântului. Ocazional îmi place să scriu utilizatorilor o experiență de a mea, sau să o povestesc video pe YouTube. Fac doar ce îmi place!
Articole create 5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus